Tommy Sundvall är född 1988, bor i Kramfors och har gett ut fanzinen ”Paddsatan” och ”Revkrematoriet” i över tio år. Han medverkar regelbundet i tidskrifterna Brand och Det grymma svärdet. Han debuterade med På äventyr i senkapitalismen på Galago 2022. Delar av boken har publicerats som följetong i tidningen Arbetaren. Hösten 2024 är Tommy aktuell med Folkbokförd i rännstenen, en fristående uppföljare till På äventyr i senkapitalismen.

Till vardags arbetar Tommy Sundvall på mack. Han har ett förflutet på lager, callcenter, i tidningsbranschen, som svartstädare och som tjänsteman inom livsmedelsindustrin.

Källa: författarpresentation hos Galago

NinjaLab har upptäckt en allvarlig sårbarhet, döpt till ”EUCLEAK”, i Infineons kryptografiska bibliotek. Denna sårbarhet kan utnyttjas för att extrahera den hemliga ECDSA-nyckeln från ett säkerhetselement, vilket i sin tur möjliggör kloning av FIDO-enheter som YubiKey 5. Läs mer om upptäckten och dess implikationer i NinjaLabs artikel.

En allvarlig sårbarhet i Infineons kryptografiska bibliotek har upptäckts, vilket möjliggör extrahering av ECDSA-nycklar och kloning av FIDO-enheter som YubiKey. YubiKey 5-serien och andra Infineon-baserade enheter är sårbara, men attacken kräver fysisk åtkomst och specialutrustning. Det är fortfarande säkrare att använda dessa enheter för autentisering än att inte använda någon alls.

Glad att jag inte köpte det där fempacket med YubiKey som var på rean innan börsintroduktionen.

Stort grattis till Yubicos styrelseledamot Kavitark Shriram sålde aktier för knappt 18 miljoner precis innan informationen släpptes.